Kasami në Dollnen: Fal Ministrit Hoxha shitja e duhanit po mbaron me sukses

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka zhvilluar vizitë në fshatrat e komunës së Prilepit, ku ka takuar banorët shqiptarë. Ai këtë e ka bërë të ditur përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Isha i nderuar që sot të qëndrojë në Komunën e Prilepit për t’i vizituar fshatrat, Dollnen, Cërnilishtë dhe Debresht për të takuar strukturat e Lëvizjes BESA. Biseduam për problematikat e kësaj ane dhe për zgjidhjen e problemeve si subjekt politik që jemi në Qeveri.

Kjo komunë njihet në vend për prodhimin e duhanit. Edhe pse kishte disa pakënaqësi rreth shitjes së duhanit, fal Ministrit të Bujqësisë Arjanit Hoxha, kjo problematik është zgjidhur, duke mundësuar që edhe teprica e mbetur e duhanit të blihet nga duhanprodhuesit. Me politikat tona konstruktive në qeveri, çdo qytetari do t’i mundësojmë zgjidhje të problemeve të tyre dhe do të jemi në shërbim të të gjithë qytetarëve në Maqedoninë e Veriut.”, theksoi Kasami.(INA)