Paditet tetovari që postoi kengë me gjuhë urrejtje në Tik Tok

Sektori i Punëve te Brendshme Tetovë ngriti kallëzim penal kundër AA (21) nga fshati Çiflik, Tetovë, për shkak të ekzistencës dyshimit të një krimi “përhapjen e materialit racist dhe ksenofob përmes një sistemi kompjuterik”. Më 19 Shkurt 2021, në rrjetin social “Til Tok”, i pandehuri postoi një videoklip me një këngë me gjuhë urrejtjeje, njoftojnë nga MPB-ja.

A.B.