​Burrat pajtohen: Gruaja ideale duket ashtu si kjo!

Zonja, a ju intereson se si burrat mendojnë si duket një grua ideale? Çfarë karakteristikash keni?

Mijëra burra morën pjesë në një hulumtim dhe iu përgjigjën pyetjes për të cilën të gjitha gratë janë të interesuara.

Këto janë disa nga gjërat kryesore që burrat i konsiderojnë të papërmbajtshme te gratë:

– Ju qeshni me batutat e tyre

– Ju keni një buzëqeshje të këndshme

– Ju keni gjoks të madh

– Keni këmbë të gjata

– Ju keni një karrierë dhe para të suksesshme

– Ju jeni të shkolluar

– Visheni në të kuqe

– Ju keni ije të ngushta

– Ju keni flokë ngjyrë kafe

A.B.