Tre protestuesit për rastin “Monstra” kërkojnë falje në gjykatë

Tre nga shtatë të akuzuarit që kanë marrë pjesë në protestat për rastin “Monstra”, kanë deklaruar se ndjehen fajtorë. Për këtë para gjykatësit kanë kërkuar falje. Ndërsa dy të tjerët nuk e pranojnë akuzën dhe deklarohen të pafajshëm.

Ndryshe janë të akuzuar 7 persona. Në sallë janë të pranishëm edhe policët e dëmtuar në protesta. Por ende nuk ka informacion se cilët policë i gjuajtën protestuesit me gurë dhe a është ngritur procedura disciplinore kundër tyre./TV 21
A.B.