December 10, 2022

Rritet me shpejtësi numri i pacientëve që trajtohen në spital nga Covid-19 / Gjithsej 1289 të hospitalizuar në Maqedoni

Në 24 orët e kaluara në kovid – qendrat në spitalet në të gjithë vendin (përjashtuar kryeqytetin) është njoftuar se po trajtohen gjithsej 746 pacientëve pozitivë dhe të dyshuar ndaj COVID-19. Bashkë me pacientë e shtruar në spitalet e Shkupit, ky numër është shumë më i madh.

“Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar ndaj COVID-19 të cilët trajtohen në repartet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në të gjithë vendin është 1.289 dhe ka rreth 300 shtretër të lirë.

A.B.