Me fustane e kapele, tre shokët bëhen viralë në rrjet (Fotot)

Kjo pandemi na ka bërë të gjithëve paksa të çmendur, prandaj vendosëm të argëtohemi pak.

Jeta ka të bëjë me argëtimin dhe të mos e marrësh veten kaq seriozisht.

Mund t’ju duket e çuditshme, por një set fotografik pa kuptim me burra me fustane ishte ilaçi që mendoj se na duhet të gjithëve.

Ata janë A-Man-Duh, Tinker Bell dhe Bra-Brah Blackdheep.

Burrat janë shumë gazmorë dhe pozojnë si të ishin gra./Top Channel

A.B.