Qeveria: Vazhdohet ora policore deri më 6 prill

Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore në seancën e 56-të të sotme, me rekomandim të Komisionit për Sëmundje Infektive, vendosi të zgjasë masën aktuale të ndalimit dhe regjimit të veçantë të lëvizjes së qytetarëve në të gjithë vendin në periudhën nga 22:00 deri në 05 : 00, duke filluar nga sot, pra nga 23 Mars deri më 6 Prill.

A.B.