Kovid Qendra në Shtip, vetëm dy vende të lira

Në Kovid Qendrën në Shtip prej sot ka vetëm dy vende të lira. Drejtori i Qendrës Klinike-Shtip, Angel Gjorgjiev ka deklaruar se janë plotësuar 66 shtretër, ndërsa prej sot sërish është vënë në funksion dhe Reparti për Sëmundje të Lëkurës, në të cilin do të zhvendosen pacientët me pasqyrë më të lehtë shëndetësore. Gjorgjiev apelon tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria./Alsat – m/