December 9, 2022

Mickoski: Regjistrimi të shtyhet menjëherë

Kryatri i i VMRO-DPMNE Hristijan Mickoski edhe një herë kërkoi shtyrjen e regjistrimit menjëherë, duke theksuar se shëndeti i qytetarëve nuk duhet të rrezikohet.

“Qeveria më kriminale në Ballkan, dhe në të njëjtën kohë më e paafta për të siguruar imunizimin e popullsisë, na bind se nuk ka vonesë në regjistrim, se janë krijuar protokollet më të sigurta. Ndërkohë, Serbia fqinje, e cila mban rekordin për popullsinë e imunizuar në Ballkan, Bullgarinë, Rumaninë dhe Kosovën fqinje, po shtyjnë regjistrimin për shkak të shqetësimeve në lidhje me përhapjen e madhe të pandemisë”, shkroi Mickoski në Facebook.

A.B.