Thaçi: BESA do ta krijonte qeverinë pa BDI-në por Sela shkoi në dhomë të Ali Ametit

Menduh Thaçi tha se në zgjedhjet e 2016 fituesi i zgjedhjeve ishte Bilall Kasami dhe Lëvizja Besa. Unë atëher deklarova publikisht se dy mandatet tona janë në disponim të shumicës së re dhe kishte mundësi të krijohej qeveria pa BDI-në, por Sela brenda natës nga kundërshtar i Ali Ahmetit përfundoj në dhomën e Ali Ahmetit.