350 persona të pastrehë në vend

Regjistrimi i të pastrehëve ka përfunduar. Të gjithë ata që janë akomoduar në objektet për të cilat Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ka krijuar kushte së bashku me Zyrën e Statistikave të Shtetit janë të shënuar. Numri fillestar është rreth 350 njerëz, i cili ishte synimi dhe njohuritë tona dhe ky proces ka përfunduar. Tani mbetet pjesa më e madhe e regjistrimit që fillon në 1 prill, tha sot ministrja Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska.

A.B.