ASH-AAA nën urdhërat e VMRO-DPMNE-së!? (Video)

Pasi Koordinatori i VMRO-DPMNE-së Nikolla Miceski u jep shenjë deputetëve të opozitës për të dalë jashtë, të parët që ngriten janë deputetët e koalicionit shqiptarë në opozitë ASH-AAA informon TetovaSot.
Këta deputetë po largoheshin në një moment kur duhej të shqyrtohej dhe votoheshin pikat për të mbështetur qytetarët në këtë Pandemi të KOVID-19.
Duket se ata tashmë kanë një bashkëveprim mes tyre , një aleancë që pritet të kenë edhe si veprim opozitarë edhepse i mohuar nga partitë shqiptare por bashkëpunimi mes tyre pritet të jetë edhe në zgjedhjet vendore që pritet të mbahen pas disa muajsh në Maqedoninë e Veriut.

Ndryshe Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot mbajti mbledhjen e 37-të ku u parashtruan pyetje të deputetëve ndërsa përparësi kishin deputetët nga opozita, respektivisht VMRO – DPMNE, Aleanca për Shqiptarët dhe e Majta.TetovaSot

https://www.facebook.com/kosta.kostadinov.18/posts/10221008402572900