Nga mesnata lirohen derivatet e naftës

Nga sonte në mesnatë çmimet e derivateve të naftës si benzina Eurosuper BS-95, Eurosuper BS-98 dhe Vaji ekstra i lehtë do të lirohen me nga 1 denar. Ndërsa çmimi i Eurodizelit do të ulet me 1,5 denar.

Lista e Çmimeve të Reja:

Eurosuper BS-95: 66 denarë për litër.

Eurosuper BS-98: 68 denarë për litër.

Vaji ekstra i lehtë: 44,5 denarë për litër

Eurodizeli: 55 denarë për litër.

Ulja e derivateve që do të hyj në fuqi nga mesnata e sotme dhe do të zgjasë deri të hënën e ardhshme.
A.B.