Takohen sekretarët e partive shqiptare BDI, PDSH, BESA, ASH-AA

Sot me fillim në ora 11:00, do të takohen sekretarët e partive politike shqiptare në Republikën e
Maqedonisë së Veriut, përcjellë Nmk-post.
Në këtë takim do të jenë prezent sekretarët e BDI-së, BESË-së, PDSH-së,
ASH-së dhe AA-së. Takimi do të mbahet në Klubin e Deputetëve në Shkup. Ky takim është konfimruar edhe nga partitë poltike. Pas këtij takimi do të ketë dhe deklarata për media./Nmk-post/