AstraZeneka ndryshoi emrin e vaksinës, ja si do të quhet tani

Vaksina e koronavirusit e prodhuar nga kompania farmaceutike AstraZeneka tani quhet Vaxsevria, njoftoi sot Agjencia Mjekësore Suedeze bazuar në të dhënat e marra nga Agjencia Evropiane e Barnave (EMA).

Vaksina në vetvete mbetet e pandryshuar, por agjencia suedeze e konsideron të rëndësishëm emrin e ri, sepse ndiqet nga gjëra të tjera, siç janë etiketat dhe paketimet e reja, raporton “Brussels Times”.

A.B.