EKSKLUZIVE/ Sot pritet të bie Qeveria e Zoran Zaevit

Pas shumë vështirësive në krijimin e shumicës parlamentare, sot pritet të bie qeveria e Zoran Zaevit. Siç mësohet, dështimet e njëpasnjëshme, siç është regjistrimi dhe mos menaxhimi i mirë i pandemisë do të çojnë deri në rrëzimin e qeverisë.

Eshte shakaja e 1 Prillit…