Grubi: Ja e vërteta e plotë për çështjen e shtetësisë

Zv/kryeministri i parë, Artan Grubi ka zbardhur detajet në shifra të kërkesave dhe miratimeve për marrjen e shtetësise. Ai në facebook shkruan “Ja e vërteta e plotë për çështjen e shtetësisë që nga viti 1991 e gjer më sot. Aktualisht ka vetëm 2.674 kërkesa nga të cilat më pak se gjysma janë shqiptarë. Edhe këto kërkesa do të adresohen”.

Informacionet janë dhënë në formën e video matrialit të cilin mund ta ndiqni më poshtë:

https://www.facebook.com/watch/?v=1319316768455380

A.B.