​Shenja të qarta: Kështu sillet një mashkull që nuk ju dashuron më

Pavarësisht se sa do të dëshironit të mos ishte ashtu, një ditë lidhja ose martesa juaj mund të shembet.

Sidoqoftë, a erdhi fundi me të vërtetë papritur apo i keni injoruar shenjat e qarta që ju zbuluan se ai thjesht nuk interesohej më për ju?

Këto janë shenja që partneri juaj nuk ju do më dhe se është koha për t’i dhënë fund lidhjes ose martesës.

Ai nuk ju tregon dashuri dhe vëmendje

Ai nuk kalon shumë kohë me ju, nuk ju tregon se sa i rëndësishëm jeni. Ai nuk ju tregon më butësi, për më tepër, ai ju shmang dhe ndihet i pakëndshëm kur i jepni butësi.

Mendon për vajzat e tjera

Edhe pse duhet të jesh vazhdimisht në mendimet e tij, ai e kthen kokën pas të gjithë të tjerëve. Ai nuk po përpiqet më të të bëjë përshtypje, por vajzat e tjera. Pyesni veten.

Ju nuk flisni si dikur

Komunikimi është çelësi i një marrëdhënie të suksesshme. Nëse nuk flisni dhe distancoheni nga njëri-tjetri, ky është një problem. Mundohuni ta zgjidhni problemin me bisedë normale, jo duke bërtitur.

Gjithmonë ju fajëson

Në vend që të pranojë atë që nuk i shkon për shtat dhe të përpiqet të zgjidhë problemin, ai nuk do ta pranojë gabimin, por do të fajësojë ty. Është shumë më lehtë.

Ai nuk ju mbështet

Në vend që të jetë aty për ju, ai ju lë të merreni me disa gjëra vetë, edhe pse problemi ndonjëherë është shumë i madh.

Ai gjen justifikime thjesht për të mos qenë me ju

Ai është gjithmonë shumë i zënë, ai gjithmonë ka më shumë punë për të bërë. Nëse keni rëndësi për të, ai do të gjejë të paktën një moment për ju në të gjitha këto angazhime.

Planet e tij nuk ju përfshijnë ju

Ai nuk planifikon më asgjë me ju dhe ju ndiheni të refuzuar. Miqtë dhe kolegët e tij janë shumë më të rëndësishëm për të, ai del me ta dhe as nuk ju telefonon. Ky është një alarm i madh.

Ai nuk tregon respekt

Çdo burrë duhet të respektojë gruan me të cilën është në marrëdhënie. Sigurisht, e kundërta është gjithashtu e vërtetë. Por, çka nëse jeni me dikë që nuk ju tregon aspak respekt? Është e thjeshtë – shko.

Ai nuk dëshiron të shpjegojë

Në vend që t’ju shpjegojnë disa gjëra, ata do të pretendojnë se nuk duhet të interesoheni për to. Ai nuk duhet t’ju tregojë se çfarë mendon në të vërtetë.

Ju ndjeheni të mjeruar

Në një marrëdhënie, ju duhet të jeni të lumtur, të dashur dhe të mos ndiheni të mjeruar dhe të poshtëruar. Mos ia lejoni vetes këtë./KosovaPress

  1. A.B.