“Shllajf” me BMW, tetovari përfundon në stacion policor

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë njofton se ka zbardhur plotësisht rastin e drejtuesit të veturës “BMW” me targa të Tetovës, i cili natën e kaluar (6-prill) rreth orës 21:35 në rrethrrotullimin që lidhë rrugët e “Ilindenit” dhe “Vidoja Smilevski-Bato ” në Tetovë, kishte startuar në vend pneumatikët e veturës duke kaluar rreth e përqark në rrethrotullim, ka kryer shkelje në trafik, e cila ishte incizuar drejtpërdrejt nga një qytetar dhe i njëjti më pas kishte dërguar videon mediumeve të Tetovës. Bëhet fjalë për 28-vjeçarin L.A. nga Tetova , i cili sot (7-prill) është thirr në Stacionin Policor të Tetovës dhe ndaj tij do të përgatitet parashtresat përkatëse./Alsat

A.B.