Vaksinohen pjestarët e ushtrisë

Sot, anëtarët e Ushtrisë u vaksinuan në A1 Arena Boris Trajkovski.

“Interesi është i madh dhe procesi zhvillohet në përputhje me të gjitha kushtet dhe protokollet e parashikuara. Këta njerëz i përkasin grupit kritik të qytetarëve të cilët janë thelbësorë për funksionimin e sistemit shtetëror. Unë u bëj thirrje të gjithë qytetarëve të tjerë të cilët deri më tani nuk janë regjistruar të interesuar për vaksinim përmes mjekëve të tyre të familjes ose në faqen e internetit vakcinacija.mk deri më tani ta bëjnë këtë në mënyrë që të përfshihen në sistemin e regjistrave”, njofton ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

A.B.