Nora Istrefi e bënë nënën si 18 vjeçare

Gjithmonë ka ekzistuar tentimi për tu dukur më të rinjë, më në formë dhe më me pak vite sesa që njeriu ka realisht, shkruan “Kosovarja”.

Femrat e kanë ndjeshëm më të theskuar dëshirën për rini të përjetshme e gjthmonëshme.

Kjo është arsyeja kryesore se pse vajzat dhe gratë investojnë masivisht për pamjen e jashtme, në tentim për tu dukur sa më bukur e më rinore.

Nora Istrefi ka ndryshuar mjaftë dhe po duket si në të 20-tat e saj, e po aq po ngjanë edhe e ëma, Syzana.

Sigurisht, e rregulluar me photoshop!/Revista Kosovarja

A.B.