Prokuroria kryen bastisje në shtëpinë e Rashkovskit

Prokurorja për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, Villma Ruskovska ka konfirmuar për “360 gradë” se po mblidhen prova si pjesë e procedurës para-hetimore për rastin e prokurorimit të softuerit për siguri në trafik, transmeton Alsat. Bastisje po kryhen në kompaninë “Inovka Group”, kompani kjo nga e cila Qeveria siguroi softuerin, por edhe në shtëpinë e ish sekretarit të përgjithshëm të Qeverisë, Dragi Rashkovskit. Ndryshe, për prokurorimin e softuerit në vlerë prej rreth 81.000 softueri ishte angazhuar vetë Rashkovski.

A.B.