Gruaja i jep dajak – ai e paraqet në p0lici

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Skenderajit. Një grua nga Skenderaj ka përfunduar në po lici pasi e njëjta pas një mosmarrëveshje e ka sù*lmuar fįzikisht ish-bashkëshortin e saj. Nuk dihen shkaqet që kanë sjellur deri në këtë rast, por sikurse potencohet pasojat më të mëdha i ka hequr ish-bashkëshorti. Ky nuk është rasti i parë i kësaj natyre, ndërkaq autoritetet nuk po ndërmarrin masat e nevojshme për të parandaluar.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 20:20 minuta, ka bërë të ditur p0licia në raportin 24-orësh. Me vendim të pr0kurorit, palët janë liruar dhe rasti shkon në pr0cedurë të rregullt. Sipas ligjeve në fuqi, pritet që procedura të vazhdoj. hollësi të tjera pritet të dalin në ditët në vijim.