Osmani siguron 2 mijë vaksina për vijimin e procesit pa ndërprerje

Ministri i Jashtëm Bujar Osmani shpreh falebderime për ministrin e Jashtëm të Emirateve për solidaritetin e treguar.

“Dje kontaktova ministrin e Jashtëm të Emirateve të Bashkuara Arabe Sheik Abdullah bin Zayed me kërkesë për vakcina. Reagimi i tij ishte i shpejt dhe i menjëhershëm, sot nisi një pjesë prej 2000 vaksinave për të siguruar vazhdimsinë e vakcinimit deri në arritjen e dhjetra mijëra të tjerave nga Bashkimi Evropian.”

A.B.