Biznesi dhe Big Mama: “Si kam dy denarë në xhep!”

Për një kohë të gjatë, Big Mama nuk ishte në Prive për të na treguar më shumë për jetën e saj.

Kështu Prive mori rrugën për në Tetovë për të takuar artisten shumë karizmatike.

Ajo nisi edhe biznes, por pandemia pati ndikimin e saj. Çfarë thotë këngëtarja për këtë pjesë?

Normalisht që muzikën nuk e lej asnjëherë anash. Fillova përgatitjen e disa projekteve dhe të bëj diçka të re për publikun, ndodhi ky kaos dhe na i ndaloi të gjitha. Tash vetëm të dal të gënjejë e të shes mend kur nuk i kam as dy denarë në xhep. Ai klipi don pare po ku me i marre ato pare? “Kokë” koncerti, “kokë” dasme s’kemi parë”, thotë Bigi.

Ndiqni intervistën e plotë për Prive.

A.B.