Bill Gates dhe bashkëshortja do të divorcohen

Bill Gates dhe gruaja e tij Melinda do të divorcohen. Në një mesazh në llogarinë e themeluesit të Microsoft në Twitter, çifti tha se ata e morën vendimin pas “një mendimi të thellë dhe shumë pune në marrëdhëniet tona”.

Gates, njeriu i katërt më i pasur në botë me një pasuri neto prej $ 130 miliardë (93 miliardë £), u martua me Melinda në janar 1994.

“Gjatë 27 viteve të fundit, ne kemi rritur tre fëmijë të mrekullueshëm dhe kemi ndërtuar një fondacion që punon në të gjithë botën për t’i mundësuar të gjithë njerëzve të bëjnë jetë të shëndetshme dhe produktive. Ne vazhdojmë të besojmë në atë mision dhe do të vazhdojmë punën tonë së bashku, por nuk besojmë më se mund të rritemi së bashku si çift në këtë fazë të ardhshme të jetës sonë”, shkruan çifti.

A.B.