Apple pret të shesë miliona iPhone të palosshëm më 2023

Gjiganti teknologjik Apple po pret që të shesë mes 15 dhe 20 milionë iPhone të palosshëm kur të dalin në shitje në vitin 2023, sipas një raportimi brenda kompanisë.

Telefoni do të ketë ekran me madhësi 8-inç, sipas raportimit të “9to5Mac”.

“Ne parashikojmë që pajisjet e palosshme si segment mes telefonave, tabletëve e laptopave për të ardhmen. Në atë që njihet si ekosistem i produkteve dhe avantazheve të dizajnit, Apple do të jetë fituesi më i madh në këtë trend”, thuhet në analizë. / Koha.net

A.B.