Çair: Homazhe me rastin e përvejtorit të dëshmroit Imri Elezi

Me homazhe tek varri i dëshmorit të kombit Imri Elezi së bashku me bashkëluftëtarët dhe familjarët e tij, filluam aktivitetet e ndërmarra për shënimin e 20 vjetorit të rënies heroike të luftëtarit të lirisë për ardhmërinë e shëndoshë që po e jetojmë ne sot ka shkruar kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu. Qoftë i përjetshëm kujtimi për Imri Elezin dhe të gjithë dëshmorët e kombit! LAVDI, ka shkruar ai.

Burimi https://almakos.com/cair-homazhe-me-rastin-e-pervejtorit-te-deshmroit-imri-elezi/