Po*licë të Maqedonisë së Veriut do të kujdesen për sigurinë në EURO 2020

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në bashkëpunim me UEFA dhe Po*licinë e Rumanisë, ka angazhuar pesë po*licë, të cilët do të kujdesen për sigurinë në EURO 2020, transmeton Alsat. Policët do të jenë prezent në Bukuresht që nga data 11.06.2021 deri 18.06.2021. Ndryshe, në Kampionatin Evropian të Futbollit për herë të parë merr pjesë edhe ekipi i Reprezentacionit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Burimi: https://alsat.mk/police-nga-maqedonia-e-veriut-do-te-kujdesen-per-sigurine-ne-euro-2020/