Merret vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës në Kosovë

Sot është marrë vendimi për organizimin e mbrëmjes së maturës në Kosovë.
Sipas burimeve të express bëhet e ditur se në takimin e kolegjiumit të arsimit me kryetarët e komunave dhe Ministrinë e Arsimit ështe marrë vendimi për lejimin e organizimit të mbrëmjës së maturës.
Organizimi i tyre do të lejohet nga 26 qershori.
Ndryshe, lejimi i këtyre eventeve vjen pas kërkesës së Asociacionit të Komunave të Kosovës. Ata kishin thënë së është absurde që të lejohet organizimi i dasmave e i mbrëmjes së maturës jo.

Burimi: https://alsat.mk/merret-vendimi-per-organizimin-e-mbremjes-se-matures/