Arnautovic kërkon falje në gjuhën shqipe: Më falni, nuk jam racist! (FOTO)

Su lmu esi i Austrisë, Marko Arnautovic ka kërkuar falje për fjalorin e përdorur pas shënimit të golit kundër Maqedonisë së Veriut.
Futbollisti me prejardhje serbe është ak uzuar se ka sha rë me nënë futbollistin shqiptar Egzon Bejtullai.
Arnautovic i reagoi Bejtulahit pasi shënoi duke e sharë “Ta q**sha nënën shiptar”, duke e përdorur termin f yes dhe r ac is t të serbëve ndaj shqiptarëve.
Por derisa e pranoi se gja krat ishin nxehur dukshëm, 32-vjeçari e mohon të ketë përdorur çfarëdo shprehje ra ci ste ndaj ku ndërsh tarëve.
Në një reagim në Instagram, Arnautovic shkroi: “Kishte fjalë të nx ehta dje për shkak të emocioneve të ndeshje, për të cilat dëshiroj të kërkoj FALJE – veçanërisht miqve të mi nga Maqedonia e Veriut dhe nga Shqipëria.
Dëshiroj ta them një gjë shumë qartë: UNË NUK JAM RA CIST! Unë kam miq gati nga çdo vend dhe jam e mbështes diversitetin. Kushdo që më njeh mua është i vetëdijshëm për këtë. Më falni”.
Katër futbollistë shqiptarë luajtën titullarë për Maqedoninë e Veriut në ndeshjen e saj debutuese në një turne të madh. Arijan Ademi, Visar Musliu, Ezgjan Alioski dhe Enis Bardhi ishin, ndërsa Ferhan Hasani dhe Egzon Bejtulahi u lanë në stol. /IndeksOnline/