Prishtinë, tentohet të rrëm*behet një vajzë

Po*licia e Kosovës ka njoftuar se ditën e diel një vajzë është tentuar të rrëm*behet në Prishtinë.

Po*licia bën të ditur se rasti ka ndodhur rreth orës 22:00, transmeton Telegrafi.

“Ankuesja femër kosovare e mitur ka raportuar se një i dy*shuar i pa njohur me një veturë me targa vendore e ka kapur për dore dhe ka tentuar ta rrëmbej, mirëpo e njëjta ka arritur t’i shmanget. Ankuesja nuk ka pasur lëndime”, bën të ditur Po*licia.

Tutje, në njoftim thuhet se në lidhje me rastin është konsultuar pro*kurori i shtetit, kurse rasti po vazhdon të het*ohet. /Telegrafi/