September 21, 2021

S’kam kohë për pushime, kam me mbrojtë Doktoraturën!

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci foli për evenimentin “Muaji i Mërgatës”.
Lladrovci foli edhe për planet e tij private për rtv21 ku tha e sivjet nuk do të shkojë fare në pushim.
Ai tha se nuk ka kohë pasi që tani janë dëgjimet publike për buxhetin e komunës dhe po ashtu fushata zgjedhore.
Por, Lladrovci tregoi se është edhe në përgatitje të Doktoraturës e edhe kjo gjë po e privon atë nga pushimet.