Vajza italiane nuk e duron dot vapën, zhv*ishet lak*uriq dhe lahet në shatërvan

Ditët e nxehta që kanë pushtuar një pjesë të mirë të Evropës janë thuajse të padurueshme dhe një pjesë e mirë e qytetarëve kanë gjetur mënyra alternative se si t’i bëjnë ballë. Kështu është edhe rasti i një vajze të re italiane, e cila ka tërhequr jo pak vëmendjen e qytetareve. Ajo ka vendosur të zhvishet lakuriq dhe ka hyrë të notojë në një shatërvan në qendër të Romës. Zonja freskohet për disa minuta në shatërvan, i cili ndodhet afër parlamentit italian, dhe më pas largohet nga po*licia.

Ajo del jashtë shatërvanit, mbledh sendet e saj dhe i buzëqesh po*licisë ndërsa vishet.