Mbetjet të kurbanëve të thèrur lihen anash rrugës (VIDEO)

Festa e Kurban Bajramit karakterizohet me prèrjèn e kurbanëve të cilët tradicionalisht ndahen për familjarët dhe për skàmn0rët.

Mirëpo mbetjet e disa kafshëve të
thèrûra shihen të jenë hedhûr përskaj rrugës që të shpie nga Ferizaj drejt Brezovicës.

Në videot e dërguara nga lexuesit e klankosova.tv. tregohet më së miri për gjeñdjen e rrugës në ditën e dytë të Kurban Bajramit.

Sipas lexuesit i cili ka dërguar videon, thotë se në gjatësi afër 300 metra shihet të jenë rreth 40 thasë të mbetjeve të kurbanëve.