E Dhímshme Se Çka I Ndodhi Këtij Mërgimtari Në Kûfîrîn Serb!

Një mërgimtarit që vinte nga Zvicra për në Kosovë, përmes Serbisë i janë kapur 50 mijë franga të cilat i kishte fshehur në të brendshmet e tij. Ngjàrjà ka nd0dhûr të dielën në vendkàl!m!n Batrovci.

Mediat në Serbi ràp0rt0jnë se ai po voziste një “Maserati” në të cilin po udhëtonin dy burra me shtetësi të Kosovës. Sipas mediave atje kur u pyetën nëse kanë ndonjë gjë për të ràp0rtuar në k0ntr0ll!n d0gàn0r, të dy shoferi dhe bashkëudhëtari thanë se ata mbajnë vetëm bagazhet personale me vete.

Sa i përket parave të gatshme, ata të dy prètèndûan se kishin me vete shumën e lejuar, shoferin 10,000 dhe bashkë-drejtuesin 4,000 franga. Sidoqoftë, gjatë një k0ntr0ll! të hollësishëm, në të brendshme të pasagjer!t u gjetën 52,800 franga zvicerane dhe 2,330 euro.

Pas kthimit të pàsàgjer!t shuma që
k0rrèsp0nd0n me ekuivalentin e 10,000 eurove, 43,700 franga do të mbahen deri në fund të pr0cèdûrës së kûndërvàjtjès para gjÿkàtëś k0mpetente.