MPB-ja konfirmon arrèstîmîn për vjèdhjè

Më 24.07.2021 në orët e hershme të mëngjesit ka pasur vjèdhjè nga një person i Shkupit dhe është arrèstûar nga organet e rendit.

Këtë gjë e ka konfirmuar edhe p0l!ć!a në rrjetin social facebook për vèprën
peñalè të kryer nga personi me inicialet TA nga Shkupi.

Gjithashtu p0l!ć!a ka thënë se sendet e
vjèdhûra u gjetën dhe iu kthyen pronarit, ndërkaq për personin që ka kryer vèprën peñalè do të ngritet akûzë ndaj tij./Monitor.mk

Postimi i plotë i konfirmuar nga Ministria e Punëve të Brendshme

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3016078402054921&id=1840603206269119