September 21, 2021

Mihrije Braha si një vajzë e re (Foto)

Këngëtarja e njohur shqiptare Mihrie Braha vazhdon të na befasoi me paraqitjet e saj me plotë stil dhe sharmë.

Ajo cilësohet edhe si femër mjaftë energjike, duke shfaqur pozitivitetin dhe talentin e saj në forma të ndryshme.

Sonte ndau disa fotografi duke vënë në pah bukurinë e saj, përkundër viteve që ka.

Edhe pse është 53 vjeçe, në këtë paraqitje po duket si të ishte 20 vjeçare./Indeksonline/