November 26, 2022

Vuçiq i tmèrrûar nga Albin Kurti: Tani po e di se kush po sûndõn në Prishtinë

Ky takim, sipas të tri palëve, asaj kosovare, amerikane dhe serbe, ishte me tènśi0nè .

Kurti pas takimit u deklarua për media ku tha se u dîskûtûan shumë gjëra, e ndër to edhe fàtî i të pàgjètûrvè .

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë takimit prezantoj katër pika
kûndrèjt palës serbe.

Ndërsa si duket i tmèrrûar nga takimi ka dalur presidenti i Serbisë i cili u shpreh se tani po e di se kush sûnd0n në Prishtinë dhe se ka frîkë për serbët që jèt0jnë në Kosovë.