September 21, 2021

Lionel Messi do të qëndrojë me Barcelonën

Futbollisti i Argjentinës Lionel Messi i cili ka qenë pjesë e klubit të Barcelonës që nga fëmijëria, pas pritjes së gjatë të tij, bëri zgjedhjen e tij të që të qëndrojë te klubi katalan deri në vitin 2026.

Messi i cili ishte pa kontratë si një futbollist i lirë që nga 30 qershori, së shpejti do të njoftojë për qëndrimin e tij te klubi i Barcelonës, te klubi ku nisi të luaj që nga akademia e La Massia, dhe ku arriti të zhvillohet si futbollist me të gjitha të arriturat e tij. /Monitor.mk