September 21, 2021

Melinda Ademi drîdh të paśmet para një grupi fëmijësh (Video)

Se këngëtaret tona japin ‘’maksimumin’’ në skenë këtë e thonë vazhdimisht, por se nuk janë shpesh ndîkim i mirë për rininë dhe fëmijët kjo tashmë është vërtetuar, shkruan Gazeta Metro.

Në publik pak ka rëndësi se kush është, këngëtaret tona nuk hezîtojnë të bëjnë ‘tëerk’ e vallëzime provõkuese në sy të fëmijëve që ndõdh të jenë shpesh në audiencë.

E njëjta ndõdhi edhe me këngëtaren Melinda Ademi, ku në videot e shpërndara në disa faqe të fansave të saj, ajo shihet duke drîdhur të pàsmet derisa pas saj është një grup fëmijësh.

Pamje të tilla nuk janë të ralla, dhe vazhdimisht kritîkohen nga audienca. Paraqitje të tilla para fëmijëve mund të ndîkojnë shumë kèq tek ta./gazetametro.net

Më poshtë keni videon: