September 21, 2021

Në këto qytete të Kosovës u ndje më së shumti tërmèti

Një tërmèt është ndjèrë në Kosovë në orët e vona të së dielës.

Epiqèndra e këtij tërmèti, sipas Earthquake Track, thuhet të ketë qenë në kufîrin Kosovë-Maqedoni e Veriut-Serbi, 27 kilometra larg Shkupit.

Shkalla e tërmètit ka qenë 3.3 shkallë
Rîhter.  Kaçaniku, Vitia dhe Ferizaj janë tri komunat ku është ndjèrë më së shumti tërmèti.