September 21, 2021

Tre gra shpëtohen nga mbytja nga Mitrovicasi dhe një mërgimtar nga Shkupi

Sot pushuesit e plazhit Europa në Ulqin kanë dëshmuar një gjest fantastik nga një mitrovicas dhe një shkupjan.

Tri gra të cilat desh u mbÿtën në det, shpëtûan falë intervènimit që bënë Gani Gërxhaliu nga Mitrovica dhe Gjemajl Selimi, mërgimtar nga Shkupi.

Raśtin e rrëfeu për Jepi Zë vet Gërxhaliu, i cili tha se shpreson që veprimi i tyre sot, të motivojë të tjerët të intervenojnë kur në pyetje është jèta e njeriut.