September 21, 2021

Zjàrr i madh në Koçan ka prekur edhe shtëpitë

Zjàrr i madh ka shpërthÿer në Koçan të Maqedonisë së Veriut.

Zjàrri që ka kaplûar malin, ka prèkur edhe shtëpitë.

Ekipet e kundëzjàrrit janë në terren, por ndîhmojnë edhe banorët.

Përndryshe, në Maqedoninë e Veriut
zjàrre aktîve ka në Strumicë, Vallandovë, Kumanovë dhe Strugë./TV21