Deti i mbushur me gjàk, 12-vjeçarja kàfshohet nga peshkàqeni

Një vajzë 12-vjeçare është kàfshuar nga një peshkàqen në shtetin amerikan të Maryland. Ajo ndjeu se papritur diçka i preku këmbën dhe dÿshoi për gaforre, kështu u përpõq të dilte në bregdet. Ajo kishte marrë rreth 20 prerje në këmbë pasi njerëzit e nxorën nga deti.

Një infermiere ishte në dispozicion për t’i dhënë ndîhmën e parë, sipas nënës së Jordanisë, Melissa Prushinski. Prindërit e saj më pas e çuan në spîtal.

“Unë me të vërtetë nuk e kuptova se çfarë po ndõdhte, fillova të kisha
gjàkderdhje kudo. Isha duke notuar dhe një dallgë u përpłas me mua. Mendova se më është afruar ndonjë gaforre që më lëndõi, nuk më pëlqejnë krijesat e detit, kështu që nxîtova jashtë menjëherë, por vura re që kishte gjàk kudo dhe këmba ime e majtë kishte prèrje të shumta”, është shprehur Jordan.

“Ne ende nuk e dimë se çfarë lloj
peshkàqeni ishte Mjèku i urgjèncës konfirmoi se ishte një kàfshim
peshkàqeni sepse asnjë kàfshë tjetër nuk e bën këtë lloj kàfshimi”, tha nëna e Jordanit, Melissa Prushinski.