Kush është lideri i fudbollit për shitjen e fanelave për 24 orë

Kalimi i Leo Messit te PSZH dhe shitja e 25 000 fanelave të tij për nji orë hapi një debat të madh se cili është lideri në botën e fudbollit. Të gjitha mediat botërore e paraqitën se Messi është lideri i fushës së gjelbërt. Por si qëndron realiteti?
Leo Messi për 24 orë arriti të shes 820 mij fanela.
Në kohën kur Cristiano Ronaldo kaloi nga Real Madrid në Juventus, vetëm për 24 orë u shitën 520 000 fanela të CR-7.
Një rezultat jo të dobët pati edhe Neymar pas kalimit nga Barcelona në PSZh. Në atë kihë u shitën 200 000 fanela të brazilianit.
Kjo tregon se megjithatë Cristiano Ronaldo dhe Leo Messi vazhdojnë të jenë mbretër të fudbollit, dhe rekordet e tyre vazhdojnë të jenë të pathyeshme