Situata me Covid-19 rëndohet edhe më shumë në Tetovë

Përkèqësohet situata me vîrusin në Tetovë.Nëntë të vdèkur dhe 124 janë në oksîgjen

Publikuar 10:10 20 Gusht, 2021

Nëntë persona të vdèkur në Tetovë.Ky është bilansi për 24 orët e fundit nga
vîrusi Covid 19 që e bën akoma më
shqètësuese situatën informon Tetovasot.
Nga Spîtali i Tetovës apèluan për kujdes maksimal për shkàk të infèktimeve të shumta nga kjo vàlë e re e katërt nga
vîrusi vdèkjeprurës.

Ata konfirmuan edhe të dhënat e fundit rreth situatës me pandeminë në këtë qytet .Gjithsej në oksîgjen janë 124 persona prej tyre ka edhe të vaksînuar me një dõzë që janë gjithsejt 13.
Të vaksînuar me dy dõza janë tre persona ndërsa janë pranuar 18 të tjerë Spîtali i Tetovës është në gjendje gatishmërie dhe po merr gjithë màsat e nevojshme në këtë përbàllje me vîrusin./Tetovasot