Vdès një fëmijë 2 vjeçar , ishte infèktuar me COVID-19

Ka vdèkur një fëmijë dy vjeçar nga Covid-19 në Klinikën e Pediatrisë në QKUK.
Një fëmijë i moshës 2-vjeçare ka ndërruar jetë sot në Klînikën e Pediatrisë në Qendrën Klînike Universitare.

Fëmija ishte i prekur nga Covid-19, si dhe kishte disa diàgnoza të tjera. Janë kontaktuar për ràstin me zyrtarë të SHSKUK-së dhe Ministrisë së Shëndetësisë, por kanë hezituar ta konfirmojnë lajmin me kërkesë se duhet të përputhen të dhënat me Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik.
Para dy ditësh ka vdèkur edhe një foshnje tri javëshe në Klînikën e Neonatologjisë në QKUK. /pacensure