Gràbitje me vlerë 10 milionë euro në qytetin evropian

Gràbitës të armàtosur hynë në dyqanin e bizhuterive Bulgari në sheshin luksoz Vendmme dhe võdhën bizhuteri me vlerë 10 milionë euro.

Bëhet fjalë për tre persona të màskuar dhe të armàtosur që kryen grabitjen pak para mesditës, nga argjendarët e rinovuar së fundmi në sheshin në selinë e Parisit, pranë Hotelit Ritz.

Të tre u arràtisën me makinë, dhe katër ndîhmës u arràtisën me skuter, thonë dëshmitarët okulàrë. /TV21