September 21, 2021

Profesor Isejni për dorëheqjet: Akt moral, akt burrnor

Profesori universtiar Selam Isejni në Facebook ka komentuar dorëheqjet e sotme të drejtorëve, ministrit dhe zv/ministrit, shkruan Nmk-post. Ai më tej dorëheqjen e tyre e quan akt moral dhe akt burrnor.
Ja statusi plotë:
“akt moral, akt burrnor! … BRAVO per aktoret qe hoqën dorë ne shenje pergjegjesie!!!
uroj te kene suksese ne karieren profesionale!
p.s.
për mua, pergjegjes direkt jane faktoret vendimarres ne qeveri (dhe realizuesit)! Florini, Iliri edhe Artani (nuk jane ata)!”, ka shkruar Isejni./Nmk-post/

https://m.facebook.com/selam.isejni/posts/10220727656921414